La segona catalana va posar la pilota a rodar aquest cap de setmana, com la resta de categories del futbol territorial a falta d’iniciar-se la quarta catalana. Una jornada on ha destacat la remuntada in extremis del Tortosa davant el debutant Móra la Nova, la golejada de l’Ulldecona al camp de la Pobla de Mafumet o el triomf per la mínima en el partit de festes de Gandesa davant el Valls. Empats de l’Amposta a Vila-seca, la Sénia davant el Reddis o el del derbi Ampolla-Camarles.

Aquest cap de setmana van arrancar les diferents categories territorial de futbol a excepció de la quarta catalana que ho farà el proper 23 de setembre.

A segona catalana la jornada inaugural va deparar un enfrontament inèdit entre el Club Deportiu Tortosa i el debutant Atlètic Móra la Nova. Un partit que va començar en sorpresa amb el gol de Guiu que obria el marcador. Tot i així la rèplica dels tortosins no tardava en arribar i a la mitja hora de joc Aleix Salvadó feia pujar l’empat amb el que es marxava al descans. El duel va ser obert i amb ocasions alternes a les dues àrees, fins que als darrers compassos Vilarroya aprofitava un mal refús defensiu per quedar-se sol davant el porter Ferran al que afusellava al costat del pal. Ja en temps d’afegit, amb els moranovencs buscant el gol de l’empat, arribava el gol de l’any. Recollia el refús a la sortida d’un córner i des de l’àrea pròpia connectava una rematada que feia esclatar l’eufòria entre el públic assistent.

Primer onze inicial d’un CD Tortosa renovat que va poder remuntar davant un bon At. Móra la Nova. Foto: Premsa CD Tortosa

Un altre dels partits de la jornada va ser el que es va disputar a l’Ampolla entre el conjunt local, que tornava a la categoria després de l’ascens aconseguit l’any passat i el Camarles. Un partit que va ser molt parell i que va tenir dos gols en el tram final. Leo avançava als camarlencs amb un gol per l’escaire, tot i que Gallego aprofitant un penal per mans de Víctor Pujol, salvava l’empat a dos minuts del final.

De la resta de la jornada destaca la golejada de l’Ulldecona al camp de la Pobla de Mafumet on s’imposaven per un a tres o la victòria per un gol a zero del Gandesa amb gol de Sales davant el Valls. Empat a un de l’Amposta al camp del Vila-seca i també igualada, en aquest cas sense gols, al municipal de la Sénia entre el conjunt senienc i el Reddis.

Aleix Salvadó protagonista del partit amb el gol que va tancar la remuntada del CD Tortosa. Foto: Premsa CD Tortosa

La classificació:

Després dels resultats que ha deparat la jornada inaugural al grup sisè de segona catalana és líder l’Ulldecona emparellat a punts amb el Tortosa i el Gandesa. El Camarles, l’Ampolla, l’Amposta i la Sénia sumen un punt, mentre que l’únic equip ebrenc que no ha sumat és el Móra la Nova, dissetè classificat. La Pastoreta, el Torreforta i la Pobla de Mafumet B ocupen les places de descens.