L’Ampolla va empatar poc abans del final, contra el Camarles, un partit que se li va complicar quan els visitants es van avançar amb un gran gol de Leo (minut 83). Tot seguit, un penal protestat pels visitants, va generar l’empat, obra de Gallego (1-1).

El Camarles, tot i tenir algunes baixes, va estar molt ben posat principalment en el primer temps quan va dificultar molt el joc local i, a més, li va debatre la pilota al rival. Per això l’Ampolla va patir. Al primer temps els dos equips van disposar d’opcions però la conclusió és que els visitants van controlar bé el derbi. A la represa, l’Ampolla va disposar de més convicció i també va tenir més la pilota. El Camarles es va haver de fer enrere. L’Ampolla, a intermitències, va crear un parell d’ocasions per haver marcat. Però amb els minuts, el derbi va igualar-se i el Camarles, amb una genialitat de Leo, es va posar per davant. El penal va suposar l’empat.

 

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez