L’Ascó va sumar els primers tres punts de la temporada, després de guanyar per la mínima al camp de la Fundació Esportiva Grama.

Va ser un partit de dos cares entre l’Ascó i la Fundació Esportiva Grama. Primer però, els locals quasi marquen al minut 4, quan Buba es queda sol davant el porter ascnenc, Eudald. Després el domini va ser asconenc, amb una acció de perill al minut 23 de Berto. Més tard, al 33 després d’un rebot en un xut de córner Berto es va quedar sol, però el seu tret va anar alt. Eren els millors minuts de l’Ascó, i al 42 Artur engalta un fort xut des de fora de l’àrea, que suposa el primer i únic gol del partit. Amb aquesta avantatge es xiulava el final de la primera meitat. A la segona, la Grama va pressionar més, tot buscant l’empat. Els locals van fer més canvis en atac, però no va ser suficient per establir taules al marcador. En aquests 45 minuts la defensa asconenca va ser vital, així com les aturades del porter del conjunt riberenc, Eudald.

A l’acabar el partit, el tècnic Leo López, es mostrava satisfet per la victòria, i pel joc de l’equip: “la primera part ha estat per emmarcar, hem portat el pes del partit jugant bé i amb ocasions, i sobretot quan hem tingut la pilota hem jugat molt bé”. Respecte la jugada al minut 4 en què el jugador de la Fundació Esportiva Grama, Buba, es queda sol i atura Eudald, López apunta que: “tots han jugat molt bé, i Eudald a banda d’aquesta aturada, n’ha fet alguna més, i ens ha salvat de què ells no empatessin”. “A la segona meitat hem sabut patir. Ells tenen jugadors de qualitat, però hem defensat bé i ordenats sense perdre el cap”, va afegir.

El pròxim cap de setmana l’Ascó tornarà a jugar fora de casa. Serà dumenge a dos quarts de set del vespre al camp del Castelldefels.

 

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez