Els pagesos del delta de l’Ebre fa setmanes que alerten de les destrosses que estan ocasionant els ànecs als seus arrossars i que en alguns casos arriba al 15% de la collita. Unes pèrdues que ja no podran recuperar i des d’ASAJA, culpen a l’administració de què no donen permisos per espantar aquestes aus que es mengen les espigues. Estaven previstos que s’atorguessin aquest 20 d’agost, però asseguren arriben massa tard.

També lamenten que poden haver-hi certs interessos que fan retardar aquests permisos, que apunten a la societat de caçadors Un fet que des de la federació de caça de les Terres de l’Ebre neguen rotundament. Apunten que sempre estan disposats a treballar conjuntament amb els pagesos, pels beneficis de tots. Remarquen que els permisos no depenen d’ells, sinó de l’administració competent.

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez