Un canareu i un casenc van iniciar el 2016 un projecte musical després de molts anys d’amistat. Aquest projecte musical s’anomena Sukre, un grup amb un estil personal mesclant el pop-rock amb alguns tocs de rumba en format acústic. El dilluns van tornar a les seves arrels actuant a Les Festes de les Cases d’Alcanar, on van ser molt ben rebuts.

El grup va rebre l’estima i el suport dels veïns que van assistir en aquesta nit de retrobaments. Un grup que mostra en les seves lletres la intimitat i sensibilitat de les seves experiències  i la d’altres posant-se en la seva pell. Ja sigui en català o en castellà són capaços d’arribar al públic amb les seves lletres i melodies. Sota el lema “que la música estigue sempre en el teu viatge” duen a terme la seva gira, que arribarà fins Bilbao i Vitoria.

Les festes d’Alcanar seguiran fins el 19 d’agost i tenen preparades activitats molt variades; des d’actes amb bous, fins al Ball de Gala o la Festa de l’Aigua.

 

Autor:

Periodista.