Test de nivell el que va afrontar el Club de Futbol Amposta en el partit de festes majors davant el Reus Deportiu B de 3a divisió. La mínima derrota ampostina per un gol a dos, va deixar bones sensacions al conjunt de la capital del Montsià contra un conjunt reusenc que afrontava la darrera prova abans de l’inici de lliga.

El Club de Futbol Amposta va caure per un mínim u a dos davant el Reus Cambrils B de tercera divisió en el partit de festes majors de la localitat del Montsià.

El partit va tenir uns primers quaranta-cinc minuts on els reusencs van portar el pes del partit davant un conjunt ampostí que li va costar refer-se del gol matiner encaixat mitjançant Forgas. Les ocasions se van succeir a l’àrea ampostina fins al descans, sense trobar la fórmula per trencar el domini territorial visitant.

A la represa, fruit dels canvis introduïts al descans, es van igualar més les forces i els de la capital del Montsià aconseguien el gol de l’empat obra de Galera. A un quart del final una rematada ajustada de Ruben establia el definiu 1 a 2.

Quan estem a tres setmanes de començar la temporada, el conjunt ampostí seguirà endavant amb la posada a punt dimecres amb un trianjular amistós davant la Rapitenca i la Pobla de Mafumet B, mentre el Reus Deportiu B afrontarà el debut a la lliga diumenge a les set al camp del Santfeliuenc.

Fitxa tècnica:

CF AMPOSTA: Manel Vizcarro, Arnau Beltrán, Corella, Eric Fornós, Víctor Calsina, Galera, Quim, Òscar Rodríguez, Sergi José, Isaac, Carles Serraoui. També van jugar: Jony, Àlex Estorach (p.s.), Ferran Lluís, Edgar Puchol, Pau Sánchez, Johan, Yassine, Arnau Bertomeu, David Ruiz.

CF REUS DEPORTIU B-CAMBRILS: Chechu, Lucas, Martí Vila, Ayala, Pau Rosales, Doménec, Fabra, Miravent, Forgàs, Oribe, Arjona. També van jugar: Dani Reina, Parra (p.s.), Gori, Gaixas, Modest, Iker, Adri, Enri, Mañé.

GOLS: 0-1, Forgas (7′); 1-1, Galera (61′); 1-2, Ruben (75′).