L’Ajuntament d’Amposta rehabilitarà l’església de Poblenou del Delta, tancada des de fa tres anys. Després d’intervenir fa uns anys per restaurar el campanar, ara els treballs se centraran en la teulada i l’interior. Es vol potenciar l’espai com un atractiu turístic.

L’església de Poble Nou del Delta està tancada des de fa tres anys per greus problemes estructurals i risc d’esfondrament. Al 2014 va culminar la primera fase de rehabilitació, que es va centrar en restaurar l’emblemàtic campanar. Ara, s’arranjarà la teulada i el temple, construït als anys 50. El darrer Ple de l’Ajuntament d’Amposta va aprovar una modificació pressupostària de 200.000 euros per fer possible les obres, que en una tercera fase inclouran la casa del rector. Prèvia cessió del Bisbat de Tortosa, es vol convertir l’espai en un centre cultural amb un punt d’informació turística.

Més enllà d’esdevenir un atractiu turístic, la rehabilitació permetrà tornar a celebrar misses i cerimònies.

Autor:

Periodista.