Els carrers d’Amposta (Montsià) s’ompliran, un any més, de música popular. La Societat Musical La Lira Ampostina i la Societat Musical La Unió Filharmònica d’Amposta protagonitzen el Concert popular de bandes d’Amposta. Concert que es podrà seguir en directe per  Canal Terres de l’Ebre aquest dimarts 14 d’agost a les 21.30h, i per tot Catalunya a través de les televisions local adherides a La Xarxa. Igualment, la retransmissió també es podrà seguir en directe per ‘streaming’ a través del portal www.ebredigital.cat

La Societat Musical La Lira Ampostina, dirigida per Octavi Ruiz, tocarà peces de Robert Sheldon (‘Velocity’) i James Barnes (Simfonia Núm.3). Posteriorment, la Societat Musical la Unió Filharmònica d’Amposta, en homenatge al centenari del naixement de Leonard Bernstein, interpretarà peces de musicals com: ‘On the waterfront’ (‘La llei del silenci’), ‘The Great Lover’ (‘On the Town’), ‘America’ (‘West Side Story’) o ‘Obetura de Candide’, de l’opereta ‘Candide’, entre d’altres.

El Concert de Bandes d’Amposta és una retransmissió realitzada conjuntament per Canal Terres de l’Ebre, La Xarxa de Comunicació Local, amb el suport de l’Ajuntament d’Amposta. Estarà presentat per les periodistes Susanna Cases i Sara Hernández, i comptarà amb la col·laboració del músic Sergi Costes.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.