Un camió de gran tonatge que transportava grava ha bolcat a la carretera N-340 a l’alçada de les Cases d’Alcanar. L’accident s’ha produït passada la 13h  al punt quilomètric 1.063, davant de la rotonda d’entrada a la població.

El vehicle a sortit de la via i ha quedat bolcat en una finca. Segons el Servei Català de Trànsit, el conductor ha estat traslladat en helicòpter a l’Hospital de Vinaròs en estat menys greu. El trànsit no ha quedat afectat malgrat l’espectacularitat de l’accident.

On sí s’ha tallat el trànsit durant una estona ha estat a la TV-3022, aquest matí Rasquera. Allí també ha sortit de la via un camió carregat de fruita i el conductor ha resultat ferit lleu, després de patir diversos cops però ha pogut sortir del vehicle pel seu propi peu, segons han indicat els Bombers de la Generalitat.

Periodista.