La jugadora roquetera del Cambrils Unió i resident a Tortosa, Emma Martín, s’ha compromés amb l’Alavés Gloriosas de la segona divisió femenina. Emma, amb 16 any d’edat, està considerada una de les promeses del futbol femení espanyol. Els inicis d’Emma com a jugadora van ser al Club Deportiu Roquetenc per després militar tres temporades a l’Escola Delta, una al Tortosa-Ebre i la passada al Cambrils Unió a la primera divisió catalana.

La temporada que ha fet la jove jugadora tortosina no ha passat desapercebuda, proclamant-se campiona de seleccions autonòmiques amb Catalunya per segon any consecutiu en la competició disputada a València el passat mes de juny i imposant-se també amb la selecció espanyola al Torneig de desenvolupament UEFA al torneig disputat el passat mes de febrer.

La jugadora ebrenca s’ha decantat pel club vitorià donat que des de la temporada passada va iniciar un projecte molt ambiciós i de futur amb el futbol femení, després de signar un conveni amb el CD Gasteizko Nestak, un club que porta més de vint anys desenvolupant i promocionant el futbol femení del territori.

L’equip femení del Deportivo Alavés, va segellar la permanència a la segona categoria del futbol estatal femení la temporada passada i enguany volen apostar fort per aconseguir fer el salt de categoria a la màxima Divisió del Futbol Femení estatal, la lliga Iberdrola.