La tercera edició del Food&Fashion estarà més viva que mai amb el cartell més complert de les tres edicions. Es tracta d’un festival que barreja moda, gastronomia i música, que inclou un pop up market i una gran varietat de foodtrucks.

Tres dies d’estiu per gaudir al Sant Carles Marina de concerts, menjars i compres. Aquest any s’han organitzat els concerts de manera que el primer dia sigui dedicat a la música del territori, el segon a la música d’àmbit nacional i el tercer a l’internacional. El festival comptarà amb els cantautors Eric Vinaixa i Cesk Freixas, el grup Coriolà i el cantant Halldór Már, conegut pel programa de tv3 “Katalonski”. Pel que fa al nombre de comerços que participen han seguit creixent any rere any.

Una localització excepcional amb el paisatge de La Ràpita per gaudir d’un festival que segueix creixent en tots els àmbits. Les entrades es poden aconseguir en diferents localitzacions especificades al web del Food&Fashion, a través d’Ebreticket o a taquilla els dies del festival.

 

Periodista.