La revolució femenina ha arribat al We Are Not Dj’s i en l’onzena edició, que tindrà lloc el proper 11 d’agost a la Ràpita, són les dones les que es posen al front d’aquesta proposta musical i les que donen nom al certamen, que enguany passa a anomenar-se Women Are Not Dj’s. Deu Discjòqueis femenines punxaran al parc de Garbí en el festival que començarà a les 17.00 hores i s’allargarà fins la matinada amb l’organització de Petit Comitè i la regidoria de Cultura. Seran per tant deu hores de música seleccionada per deu dones que faran de discjòqueis ocasionals i no professionals.

“Un cop acabades les festes majors ens endinsem en una proposta cultural amb nom propi que ens arriba de la mà del Petit Comitè i que en aquesta ocasió presenta una versió renovada, la més femenina, per gaudir de la passió i el gust per la música de les dones que hi ha al darrera de les 10 propostes del cartell d’enguany”, ha afirmat la regidora de Cultura, Èrika Ferraté.

L’essència original del WANDJ no varia amb el protagonisme femení. “Es tracta de donar la volta a un certamen convencional, com fa el We Are Not Dj’s i permetre que aquells que habitualment fan de públic pugin aquesta vegada a la cabina, i enguany seran tot dones les que prenen el poder musical”, ha afegit Jota Vizcarro, membre del Petit Comitè.

Una proposta de reagee, amb la rapitenca OldWma, obrirà el Women Are Not Dj’s a les 17.00 hores. Tot seguit seran dos joves també de la Ràpita, Two Shoots, les que oferiran la seua proposta musical, en aquesta ocasió amb sons inditronics. L’ampostina @terelamoderna serà la tercera DJ’s de la tarda, amb una actuació de música pop i disco, i tot seguit des de Madrid arriba el rockabilly de Lady Snows. També la música pop, rock i indi tindrà un espai amb la tortosina Maria Guspira, i a les 22.00 hores entraran en escena les també rapitenques We aRe TaiLoRS/We aRe NoT DJ’s amb una selecció de gust afrancesat. Matilde Roig, d’Alcanar, actuarà a les 23.00 hores, just abans que entri la mitjanit amb les planeres Bisound, a les que seguirà Höyryveturi.

Finalment per tancar aquesta edició, punxarà DJ Kiwi per posar un fi de festa espectacular. Com a pròleg, el mateix 11 d’agost a les 12 del migdia hi haurà una sessió matinal a La Pensió, amb Burred Colors i Joan Cranc.