La UE Deltebre serà filial del CF Camarles aquesta temporada. L’acord entre la Unió Esportiva Deltebre i el CF Camarles, finalment garantirà la continuïtat del futbol a l’entitat verd-i-blanca la temporada vinent.

Les facilitats trobades des de l’entitat camarlenca han servit per trobar un acord de filiació entre clubs. La temporada passada el Deltebre va ser club filial del Club Deportiu la Cava, però no fructificat l’acord per mantenir-la, considerant-la des de la junta del conjunt deltebrenc fallida per no haver disposat de cap juvenil de l’entitat blanc-i-blava per completar les convocatòries.

Igualment des de la directiva de la Unió Esportiva Deltebre sentencien que s’ha perdut una bona ocasió per al futbol de la població i crear sinergies entre els dos clubs de la localitat que utilitzen les mateixes instal·lacions esportives del Camp Nou municipal.

La UE Deltebre ha pres esta decisió després de conèixer que el CD La Cava ha inscrit un equip amateur a Quarta Catalana comunicant la seua intenció de no continuar la relació esportiva que mantenien els dos clubs.

Va haver-hi un intent d’aproximació amb la Unió Esportiva Jesús i Maria, donada la bona predisposició del nou president. Tot i així, les dos propostes estudiades finalment van ser descartades.

Així doncs, seguiràn competint al grup ebrenc de quarta catalana, que després de la retirada del Pinell de la competició, la possible no continuitat del Vilalba i tenint en compte que l’Amposta B pot pujar a tercera catalana, cas que es confirme la retirada de l’Alcanar, quedaria composada per tan sols deu equips.