Adam Raga va tornar a pujar al segon lloc del podi en la sisena prova del mundial a l’aire lliure disputada a Bélgica, per darrera del vigent campió Toni Bou.

Bou ha liderat la prova tot i patir una lesió al genoll el dia anterior i amplia l’avantatge al capdavant de la classificació. El pilot d’Ulldecona, Adam Raga i Takahisa Fujinami van completar el podi.

El pilot de Piera s’afiança al capdamunt de la classificació després de sumar la quarta victòria consecutiva que el deixa amb vint-i-tres punts d’avantatge respecte al segon classificat, Raga, i s’encamina cap a la dotzena corona consecutiva al Mundial.

Tot i la victòria de Bou, el pilot del Montsià va plantar cara fins al final sobre un terreny sec on l’adherència del terreny era la prioritat durant els dies de competició. Raga va estar impressionant ficant amb serioses dificultats a Bou, però la destresa del pilot de Repsol Honda li va permetre adjudicar-se la victòria amb 43 punts, quatre més que Raga.

A hores d’ara el Mundial està liderat per Toni Bou amb 130 punts, seguit per Jeroni Fajardo amb 107, Jaime Busto amb 104, mentre és quart Adam Raga amb 95. Ara descansarà més i mig i tornarà els propers 1 i 2 de setembre amb la prova de Gran Bretanya.