Després coronar-se com el millor ‘rookie’ de la temporada passada, Gerard Subirats sembla disposat a fer-se amb un lloc entre els pilots més ràpids del Campionat d’Espanya de Ral·lis Tot Terreny (CERTT). Aquest cap de setmana afrontarà la gran cita del calendari nacional, amb el desafiament d’afermar el seu tercer lloc a la general, aconseguit després de brillar amb llum pròpia en les tres curses anteriors al volant del Toyota Hilux Overdrive assistit per DKR Raid Service.

El SB Hotels Rally Team s’està adaptant a gran velocitat a les exigències de la seva nova pick-up, un dels millors vehicles de la modalitat de ral·lis cross-country que munta xassís tubular, canvi seqüencial i un motor de gasolina V8 de 5 litres i 350 CV. Gerard Subirats i el seu copilot Daniel Cambra estan anant de menys a més aquesta temporada. El tercer lloc aconseguit en la passada Baixa TT Devesa Extremadura els ha catapultat fins a aquest mateix lloc tant de la categoria T1 com de la general, amb 102 punts acumulats, a només quatre del segon i a 25 del líder.

“Ens sentim realment satisfets del nostre paper en aquesta primera meitat de la temporada. Encara que coneixíem el gran potencial del Toyota Hilux, pensàvem que necessitaríem un procés d’adaptació més llarg i que els resultats arribarien més endavant. El nostre objectiu inicial era acumular quilòmetres per arribar a la Baixa Aragó el millor possible, però hem superat totes les expectatives “, confessa Gerard Subirats.

Aquesta serà la tercera participació consecutiva del SB Hotels Rally Team en la Baixa Aragó, la prova reina del Campionat d’Espanya de Ral·lis Tot Terreny que compta de doble puntuació. El seu debut al ral·li aragonès va ser en 2016 i es va saldar amb un dolorós abandó a pocs quilòmetres del final per un problema amb una roda. La segona experiència va resultar molt més favorable per a Subirats i Cambra que, al volant d’un Mitsubishi T1-N, van finalitzar en una destacada 13a posició estatal i segona de la seva categoria.

Aquest any, el SB Hotels Rally Team confia a tenir més protagonisme als comandaments d’un vehicle T1 molt més competitiu. “Arribem en molt bon moment a aquesta carrera. Hi ha molts punts en joc i, tot i que sabem de la seva enorme dificultat, esperem aconseguir un bon resultat que ens consolidi entre els millors del campionat. No serà fàcil, però si no tenim cap problema mecànic, tindrem opcions d’acabar prop del podi del CERTT “, sentencia el pilot de Tortosa establert a Barcelona.

La 35a edició de la Baja Aragón se celebrarà del 20 al 22 de juliol, durant tres etapes que albergaran més de 800 quilòmetres pels voltants de la ciutat de Terol, un any més el centre neuràlgic de la prova. Gerard Subirats es mesurarà amb pilots de gran nivell, es tracta d’una cita puntuable per a la Copa del Món FIA de Ral·lis Cross Country i incloure el Desafiament Road to Dakar, el guanyador obtindrà una inscripció gratuïta per al Ral·li Dakar 2019.

Sobre SB Hotels, sponsor del SB HOTELS RALLY TEAM

La cadena hotelera de Subirats Bureau compta amb 8 hotels ubicats a Barcelona, ​​Tarragona i Terres de l’Ebre. El més recent de tots ells és l’Hotel SB Glow, amb un estàndard de qualitat de 4 * superior i inaugurat fa menys d’un any a la capital barcelonina. El leitmotiv d’aquesta cadena és el Mediterranean Urban Concept. Hotels que es caracteritzen per un tracte al client, una gastronomia i un estil de vida mediterrani sense renunciar a les bondats d’un hotel urbà i situat en una posició estratègica. Actualment, l’empresa ofereix al mercat 1.492 habitacions i 3.141 places hoteleres.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.