Des de fa una setmana Enric Roig ja és el candidat a l’alcaldia del Partit Socialista de Tortosa. Un 71% de la militància socialista de Tortosa li ha donat suport per que torni a presentar-se a les eleccions municipals, després que al 2015 el PSC obtingués tres regidors.

Durant aquest mandant, el Partit Socialista ha fet una posició que defineixen de responsable. Posant el focus en l’impuls econòmic o la neteja. Sense anar més lluny, aquesta setmana han donat suport al nou contracte de recollida de brossa. Però també han protagonitzat tensos enfrontaments amb l’equip de govern en motiu del procés sobiranista.

En aquest mandant, Roig també ha estat president del Consell Comarcal del Baix Ebre mig any, fins que Esquerra va trencar el pacte amb els socialistes. Per Roig, aquella experiència l’avala de cara als comicis de 2019.

La precampanya del PSC de Tortosa arrenca en un moment dolç pels socialistes, amb Pedro Sánchez a la Moncloa, l’exalcalde Joan Sabaté de subdelegat a Tarragona i totes les enquestes pronosticant la recuperació dels seus electors.

Periodista.