La temporada castellera comença aquest diumenge amb la retransmissió de la Diada de Sant Joan a Valls, la primera de les actuacions del calendari casteller que es podrà seguir en directe per Canal Terres de l’Ebre. La plaça del Blat de la capital de l’Alt Camp acull aquest diumenge, a les 13h, la Diada de San Joan que comptarà amb la participació de les dues colles de la ciutat: la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

La Colla Vella dels Xiquets de Valls ha fet un gran inici de temporada. De fet, arriba a Sant Joan havent descarregat ja el 5 de 9 amb folre, castell que aquest diumenge voldran repetir, a més de sumar-hi altres construccions com, possiblement, el 4 de 9 amb folre i pilar. Per la seva banda, la Colla Joves ja ha estrenat el 3 de 9 amb folre i per Sant Joan hi voldran afegir el 4 de 9 amb folre. Les dues colles estan treballant castells superiors que no descarten portar a plaça aquest diumenge.

Emissió i xarxes socials

Les diades castelleres es podrà seguir en directe per Canal Terres de l’Ebre i per xarxes socials,  a TwitterFacebook i Instagram amb el perfil @CastellsEnXarxa i l’etiqueta #@CastellsEnXarxa.

La producció de La Xarxa amb la col·laboració de TAC12 es pot veure a: Canal Blau, Canal Reus, Canal Taronja Anoia, Canal Taronja Central, Canal Terrassa, Canal Terres de l’Ebre, El 9 TV, El Punt AVUI TV, Empordà TV, ETV, Lleida TV, Mataró Televisiò, nord, Olot TV, TV Cardedeu, TAC12, Televisió de Badalona, TV Girona, TV Ripollès, Vallès Visió i VOTV.