Dissabte el municipal de Roquetes va acollir la vuitena edició del torneig solidari de futbol. El Roquetenc roig va ser campió en la categoria prebenjamí, mentre que el Jesús Catalònia es va endur el trofeu com a millor equip en categoria benjamí.

Dissabte va tenir lloc a Roquetes la vuitena edició del torneig solidari que organitza el club roquetenc en les categories de benjamí i prebenjamí.

Hi van prendre part setze equips de les Terres de l’Ebre i Baix Maestrat entre els quals destacaven l’Amposta, la Ràpita, el Jesús Catalònia, el Jesús i Maria, el Santa Bàrbara, el Batea, el Tortosa, el Campredó, el Benicarló i el Roquetenc com a equip amfitrió.

Una jornada festiva que es va iniciar a les nou del matí i va cloure a les set de la tarda. Després de realitzar les fases classificatòries durant el matí, es va donar lloc a les finals per la tarda on s’imposaven el benjamí del Jesús Catalònia davant l’Amposta per 2 a 1 i en prebenjamins la victòria era per al Roquetenc roig que es desfeia 1 a 0 del Jesús i Maria.

Al marge de la competició el torneig va tindre un caire benèfic amb la recollida de roba en favor de la ONG “Juntos podemos superarnos” i a la vegada es recollia menjar en favor de Caritas local.