La CUP Tortosa vol que es voti en un ple el cessament de Pere Panisello com a conseller delegat de GESAT, l’empresa municipal que gestiona l’hospital de Jesús i la Clínica Terres de l’Ebre, i investigat per presumptes delictes de prevaricació, tràfic d’influències i falsedat documental.

Els anticapitalistes presentaran una moció en aquest sentit al proper ple ja que, segons han explicat, no van rebre el suport de cap altre grup polític quan van proposar la destitució de Panisello al darrer consell d’administració, on aquest va donar explicacions. Ni tant sols Movem, que el dia després va emetre un comunicat demanant la dimissió o el cessament del conseller delegat.

La CUP també exigeix responsabilitats polítiques a l’equip de govern del PDECAT i Esquerra perquè al seu entendre no van complir amb la seva tasca de fiscalitzar i regularitzar tots els contractes sanitaris fraudulents quan des de 2014 ja s’investigava al consorci sanitari reusenc Sagessa.

Periodista.