El Centre d’Art lo Pati d’Amposta acull una exposició sobre allò que tenen en comú els paisatges de tres racons del Mediterrani com són el Delta de l’Ebre, Croàcia i Sicília. És el resultat del treball que han fet alumnes d’intercanvi croats i italians amb ampostins en el marc del programa Erasmus Plus.

Durant dos anys, alumnes de l’Institut de Tecnificació d’Amposta han treballat plegats amb estudiants d’un institut de Sicília i un altre de Split, Croàcia. Per mitjà del programa Erasmus plus, han compartit estudis sobre el paisatge i han pogut millorar l’anglès.

De tot això n’ha sortit una exposició al centre d’Art lo Pati a través del seu programa l’Aula al Pati. Per exemple, a través de 9 plafons de fusta, es representa els diferents materials dels paisatges ebrencs, italians i croats. L’exposició ‘One Thousand Landscapes’ es podrà el proper diumenge dia 27.

Periodista.