El diputat d’En Comú Podem al Congrés, Félix Alonso, assegura que els plans del govern espanyol són posar en marxa el desviament de camions per l’autopista AP-7 aquest estiu. El portaveu de la confluència de Podem a la comissió de Foment i alcalde d’Altafulla, diu que el Ministeri treballa amb aquest calendari i que estan accelerant els tràmits administratius.

Recordaran que la mesura (prohibir la circulació de camions per la nacional, bonificar el seu pas per l’autopista així com fer-la gratis pels turismes) havia d’entrar en vigor l’1 de gener. Altres partits com han criticat durament aquest retard. De fet el PDECAT, acusa al govern de Rajoy d’incloure al pressupost una partida de mig milió d’euros per la bonificació amb l’objectiu dilatar encara més la seva posada en marxa.

Periodista.