El Cantaires va perdre a la pròrroga contra el CBT per 80 a 77. Els tortosins acumulen set derrotes consecutives i estan obligats a guanyar els dos partits que queden per acabar la temporada per evitar el descens directe i jugar la promoció.

Després d’un inici amb el domini dels tarragonins, el Cantaires va retallar distàncies després d’un temps mort tancant el primer quart amb 19 a 15. Al segon, els tortosins van posar contra les cordes als locals avançant-se al marcador durant alguns minuts, però el CBT va fer alguns canvis, que van servir per marxar al descans amb 41 a 34.

A la represa, es va establir la igualtat a pista amb l’intercanvi de cistelles que va permetre empatar el partit a 58. A l’últim quart, el Cantaires guanyava per 66 a 68 i podia sentenciar, però no ho va fer, desencert que va aprofitar el Tarragona per encistellar dos tirs i portar el partit a pròrroga. Al temps extra, tots dos equips van jugar a un ritme molt alt amb continus intercanvis de cistelles, però finalment el triomf va ser del CBT.

Fitxa
CBT. (19+22+17+10+12). David Fernández (11), Duch (7), Wilkins (3), Villamil (12), Balkovic (29), cinco inicial, Sorolla, Zvonar (5), Mesa (10), Tugores (3) y Daniel Fernández. Tiros de dos: 28 de 45. Tiros libres: 15 de 24. Triples: 3 de 26. Rebotes: 45. Asistencias: 19. Faltas: 16.

Cantaires. (15+19+24+10+9). Riverol (16), Massarelli (8), Díaz (3), MC Donnell (17), King (6), cinco inicial, Barberà (7), Smith (2) y Weary (18). Tiros de dos: 18 de 45. Tiros libres: 14 de 20. Triples: 9 de 22. Rebotes: 32. Asistencias: 15. Faltas: 19.
Árbitro. Ricardo Jerez Maureso y Abraham Hormigo Caselles.

Classificació

Al Cantaires només els val la victòria en els dos partits que resten per acabar la temporada si vol evitar la plaça de descens directe, en la qual s’hi troben ara. El pròxim partit a casa contra el Bàsquet Quart serà clau.

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez