Aquest cap de setmana, els Ports de Beseit han tingut una visita quasi al més alt nivell diplomàtic. Res menys que el fill gran de Donald Trump, president dels Estats Units, ha estat al Matarranya per practicar la caça de la cabra hispànica. Una espècia típica dels Ports i que ha perdut la meitat de la seva població en els darrers 30 anys.

El fill de gran de Trump anava acompanyat per dos caçadors professionals espanyols que organitzen batudes per milionaris. També acompanyaven a Trump Júnior per la seva visita al Matarranya un fort desplegament policial i agents del servei secret dels Estats Units.

Trump Júnior, que ara dirigeix el grup immobiliari del seu pare, va publicar diverses fotos a instagram. En una es veia una casa d’antics muntanyesos acompanyada pel comentari “Ja no es construeixen coses com es feia abans”.

Periodista.