Amposta ha tancat la compravenda d’una antiga empresa a les afores de la ciutat dedicada al sector agroalimentari que permetrà recuperar l’activitat a les instal·lacions, després de 10 anys, i per tant sumar llocs de treball i dinamisme econòmic.

Camí a moltes de les rutes que recorren la serra del Montsià i a tocar del conegut Mas de Miralles, aquestes instal·lacions formen part del paisatge ampostí. Als anys 80, hi havia una indústria conservera, dedicada a productes congelats, popularment coneguda com ‘els holandesos’. Després de 10 anys d’inactivitat i ofertes que no van prosperar, gràcies a la col·laboració publicoprivada s’ha tancat la compravenda del complex. L’operació formalitzada per la immobiliària Trading Habitat, amb col·laboració amb l’àrea d’Empresa de l’Ajuntament, es permetrà recuperar l’activitat empresarial, vinculada al sector agroalimentari. De moment, no ha trascendit el nom de l’empresa que s’hi instal·larà, que es podria donar a conèixer properament i que permetrà sumar llocs de treball i dinamisme econòmic.

Autor:

Periodista.