El sènior masculí del CE Tortosa necessitava només un empat per ser matemàticament equip de Segona Catalana i assolir l’ascens de categoria. Motivats aquest repte i amb el suport de l’afició, ja que jugaven a casa, els tortosins es van imposar amb contundència per 38 a 23 al Torró d’Agramunt.

Durant els primers minuts el partit va estar igualat, però després de diverses recuperacions defensives i sortides al contraatac, l’equip roig-i-blanc va començar a obrir escletxa al marcador,  fins als 9 gols al descans. Aquesta diferència podia semblar definitiva però els tortosins volien assegurar la victòria i no donar res per fet.

Durant els primers quinze minuts de la segona meitat, els de la capital del Baix Ebre van mantindre l’avantatge entre els nou i onze gols, evitant que els visitants poguessin entrar al partit. Amb una empenta final van tornar a pressionar més fins que es van distanciar fins els quinze gols de diferència finals.

Des del club van agrair el suport del públic, no només durant tot el partit sinó durant tota la temporada.

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez