L’ANC a les Terres de l’Ebre aposta per Elisenda Paluzie per a ser la propera presidenta de l’entitat independentistes. No només perquè ha rebut més vots que els candidats que sí s’havien postulat a presidents, sinó perquè el seu missatge és nítid a favor de implantar la República quan abans millor. Aquest suport es traduirà en el vot dels tres nous membres ebrencs del secretariat nacional: Víctor Reverté, Roger Heredia i Joaquim Vallés.

El cap de setmana passat els socis de l’Asasemblea Nacional Catalana va triar el nou secretariat nacional. Els seus membres escolliran aquest dissabte al nou president o presidenta de l’entitat. L’economista Elisenda Paluzie va ser la més votada tot i no haver-se postulat: 2.000 mil vots més que els tres candidats que sí ho havien fet. Un d’ells ja s’ha retirat de la cursa i ara s’espera que Paluzie faci un pas endavant.

Des de l’Ebre li donaran suport perquè “aposta plenament pel desplegament de la República i és el full de ruta de l’Assemblea”, explica Manel Alves, coordinador de l’ANC Terres de l’Ebre. De fet, en la darrera reunió regional es va acordar que els nous tres secretaris territorials votin per la seva candidatura. Entre les quatre comarques de l’Ebre i el Matarranya es van sumar 265 vots que van anar a Victor Reverté, Roger Heredia i Joaquim Vallès. Al secretaria nacional de l’ANC hi ha un total de 77 membres.

Periodista.