La presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, acompanyada pel president i gerent de Baix Ebre Innova, Josep Antoni Navarro i Antoni Galve, respectivament, ha donat aquest matí la benvinguda a la quinzena d’alumnes que han iniciat el curs neteja en espais oberts i instal·lacions industrials al Viver d’Empreses i Centre de Negocis de Camarles. Es tracta d’un curs pioner, que mai s’havia fet fins ara a les Terres de l’Ebre, amb una durada de 210 hores i 80 hores de pràctiques professionals no laborals.

La presidenta comarcal Sandra Zaragoza ha remarcat als assistents la importància que té avui en dia la formació laboral per desenvolupar qualsevol tipus de treball i les avantatges que significa tenir aquesta formació per accedir amb més facilitats a un lloc de treball en aquest àmbit. Els alumnes obtindran al final de la formació el certificat de professionalitat en la matèria impartida, la qual cosa els hi permetrà realitzar tasques de neteja en espais oberts i instal·lacions industrials. Algunes de les ocupacions o llocs de treball relacionats amb aquesta formació són les d’operari de neteja viària i clavegueram, peó de recollida de residus o escombraire, entre altres.

Els alumnes inscrits procedeixen de diverses poblacions del Baix Ebre (l’Ametlla de Mar, l’Ampolla, Camarles, Roquetes, Deltebre i Tortosa) i també del Montsià (la Sénia).

Aquest curs, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), forma part de l’oferta formativa 2017/18 de Baix Ebre Innova.

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez