El CERE organitza dos sessions informatives per impulsar un grup de viqui-voluntaris de la Ribera d’Ebre que treballin plegats per introduir a la Viquipèdia en català el màxim de referències informatives sobre la comarca.

Els interessats poden inscriure’s en una de les dos sessions personalment a la Biblioteca Comarcal de Móra d’Ebre si es vol assistir a Móra d’Ebre, o a la Biblioteca Municipal de Flix si es vol assistir a la sessió de Flix, o correu electrò[email protected] o [email protected] Abans del 21 de març. Les places estan limitades a 15 persones per sessió.

Sessions:
– Divendres 23 de març de 10.30 a 13.30 a la Biblioteca Comarcal de Móra d’Ebre
– Dissabte 24 de març de 10.30 a 13.30 h a la Biblioteca de Flix

L’objectiu principal del projecte és crear un grup de viqui-voluntaris de la Ribera d’Ebre que treballin plegats per introduir a la Viquipèdia en català el màxim de referències informatives sobre la comarca. El CERE, com a entitat de referència en la recerca de molts aspectes de la Ribera d’Ebre, és qui ho lidera però tothom que vulgui, soci o no de l’entitat, pot formar part d’aquest grup que ara iniciarà aquest projecte i que el CERE coordinarà perquè de forma semestral tots els participants voluntaris ajudin a augmentar la presència d’informació ben referenciada i veraç de la nostra comarca a Internet a través de la gran enciclopèdia digital ca.viquipedia.org.

Aquesta activitat compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Móra d’Ebre i de l’Ajuntament de Flix, a través dels seus serveis de biblioteca municipal, i el suport del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i l’Institut Ramon Muntaner.

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez