La Justícia ha condemnat a quatre anys de presó per dos delictes d’homicidi per imprudència greu a l’home que va atropellar mortalment a Emma i Manel. Manuel Vicente Pérez Cases, de 60 anys i veí de Barcelona, va provocar l’accident que acabar amb la vida dels dos joves d’Amposta i Masdenverge a la N-340 el 22 de desembre de 2016. La seva furgoneta va xocar contra la motocicleta que conduïen els joves en conduir sota l’efecte de les drogues.

La sentència no és ferma i, com ha informat el pare d’Emma per les xarxes socials, el condemnat ja ha recorregut la sentència perquè la considera “abusiva”. El judici va tenir lloc el passat 13 de febrer a Tortosa, enmig d’una concentració multitudinària d’amics i familiars dels dos joves. Llavors l’acusació particular va demanar una pena de cinc anys de presó, un més que la fiscalia, al considerar l’actitud imprudent i perillosa de l’acusat al haver-se posat al voltant després d’haver consumit cocaïna.

Periodista.