L’Alcalde de Santa Bàrbara, Alfred Blanch (PDeCAT), ha manifestat que encara no té presa la decisió de si optarà o no a encapçalar la candidatura del partit a les pròximes eleccions municipals. Blanch, que ha manifestat que, “en principi sí que m’agradaria encapçalar la llista, personalment m’agradaria continuar, però ho estem valorant amb l’equip de govern i no està decidit al 100%”.
Blanch ha explicat que ha de valorar-ho, “ja que entre la meua professió i l’ajuntament de vegades em costa arribar a tot arreu. Ho estem avaluant amb la resta de regidors del govern i també amb el partit i aquest és un debat que hem encetat fa molt poques setmanes”.
L’Ajuntament de Santa Bàrbara està immers en un projecte de millora de diversos carrers importants del municipi i els serveis bàsics soterrats. Al llarg de l’any 2017 s’han arreglat els carrers Aragó, Victòria i Pagesia. Aquest 2018 serà el torn de la 1a fase del carrer Aire més conegut com el Barranquet, a més del carrer Hostal dels Frares, Sant Rafel, la Plaça Maria de la Rubia i la rotonda d’accés a la població per la carretera de La Galera.