Ho farà en una conferència a l’auditori Felip Pedrell el 19 de març, a les 20 h del vespre. En aquesta compareixença oberta a la ciutadania Roigé vol detallar els compromisos que marcaran l’acció del govern municipal fins a la primavera del 2019. L’alcaldessa assenyala, en declaracions a L’Ebre Notícies, que la conferència tindrà en compte el camí recorregut però també les qüestions que a hores d’ara són damunt la taula.

Roigé va ser investida alcaldessa de Tortosa el 10 de febrer, substituint l’anterior alcalde, Ferran Bel. En els aproximadament 15 mesos que resten de mandat el govern municipal té previst finalitzar obres en marxa, com la piscina de l’estadi; iniciar algunes actuacions destacades, com la plaça al davant de la catedral o la continuació del passeig de ronda als peus del castell de la Suda, o resoldre projectes urbanístics com l’adquisició dels terrenys en desús de l’estació de tren, entre d’altres.


https://youtu.be/zjOPQHwq_fk

Periodista.