El turisme està estirant la recuperació econòmica a les Terres de l’Ebre. Segurament es poden comptar amb els dits de la mà els municipis que no estan impulsant accions de dinamització turística. Pel PSC, però, no s’està fent prou. Especialment al consell comarcal del Montsià. Els socialistes lamenten que el nou govern d’ERC i el Pdecat hagi prescindit de la tècnica de turisme que havien contractat quan governaven per un nou càrrec de confiança. Aquest ha sigut el principal argument pel què els socialistes van votar en contra dels pressupostos.

Des del PSC ho titllen de greu error i creuen que, precisament, els ens supramunicipals haurien de reforçar amb una estratègia conjunta les accions dels municipis. Especialment, els més petits. Com la que proposava, per exemple, el projecte ‘Montsià, territori camper’, amb una xarxa d’àrees d’autocaravanes comarcal.

Per la seva banda, l’actual presidenta del Consell Comarcal del Montsià, Carme Navarro, lamenta l’actitud de l’anterior president. Durant el programa L’Ebre al Dia, ha puntualitzat que el contracte de la tècnica de turisme tenia una durada de 3 mesos i acabava el 31 de desembre. Assegura que l’ens supramunicipal mai ha tingut recursos per al turisme però que s’està treballant en una estratègia conjunta per dinamitzar econòmicament la comarca.

Autor:

Periodista.