Revelat el misteri per fi de com serà el nou oli autòcton de la Ribera d’Ebre. Dolium arriba per conquistar els paladars més exquisits. Aquest és un dels lemes d’un producte que neix amb la voluntat de posicionar-se com un oli de referència a nivell internacional. Cuidar fins a l’últim detall la seva elaboració és el secret de la seva essència.
Tal com explica la presidenta del Consell Comarcal, Gemma Carim: “Aquest és un producte que busca ser diferent de la resta. És un oli per un públic més gurmet i que vol traspassar fronteres més enllà de la comarca”.
Els que han assistit avui en la seva presentació ja n’han pogut tastar el seu gust. Aroma intens i afruitat, dolç a la boca i picant al paladar. Així ho descriuen els seus productors que asseguren que l’oli reuneix tots els atributs característics de les varietats de l’oliva riberenca.
Ho explica un dels nou productors del projecte, el gerent d’Olís Montané, Carlos Montané: “Dolium és un oli produït a partir de varietats autòctones de la Ribera d’Ebre com són la Rojal, la Fulla de Salze o la Picual. La seva mescla busca uns sabors redons que explotin al màxim les propietats que ofereix aquesta barreja de sensacions”.
Dolium vol remarcar quins són els seus orígens. És per aquest motiu que des del seu gust, fins al seu nom, fan d’aquest oli un producte 100% riberenc.
https://youtu.be/DbdPtffEhFk