Segons Lleixà, “tot i que l’indret està en uns terrenys municipals, els accessos pertanyen a un propietari particular. Estem parlant amb ell per veure de quina manera ho podem articular. No creiem que hi hagi problemes, ja que hi ha bona predisposició per les parts”.

L’Alcalde preveu que, “haurem de fer una senyalització perquè es pugui arribar des del Mas, ja que caminant es pot arribar en una hora aproximadament. Pels que tinguin dificultats per anar-hi caminant, procurarem que es puguin deixar els vehicles a uns 10 minuts a peu. Cal fer una sèrie d’actuacions en les quals ja estem treballant”.

El mateix alcalde reconeixia al Canal Terres de l’Ebre que d’ençà que es va fer pública la troballa d’aquestes pintures datades de més de 8.000 anys al terme municipal d’aquesta localitat del Montsià, no ha deixat de parar el telèfon per les consultes sobre la possibilitat de visitar-les.