Segons Andreu, “S’ha de fer governable el Consell Comarcal i aquesta situació ja s’haguera hagut de resoldre abans. O governem amb el PDeCAT o deixem que governin ells. No estic a gust amb la situació pel meu tarannà, però tinc molt clar que no es pot mantenir un govern que en l’àmbit de partit defensi qüestions tan allunyades de nosaltres”.

L’Alcalde de l’Aldea entén que, “els partits ens presentem a unes eleccions amb diferents ideologies i programes electorals, però també tinc clar, que en moltes ocasions, els pactes els fan possibles les persones. Reconec que la relació durant aquest període amb el grup dels socialistes ha estat excel·lent, però ens devem als principis que ens marca el partit i de vegades hi ha línies roges que surten quan la situació es tensa com ha passat amb el procés”.

El republicà acaba dient que, “crec que el PSC no ha estat a l’altura de la seva història i em considero decebut amb el partit, sobretot pels companys de viatge que ha elegit. S’ha posat gent honrada a la presó i ens han absorbit les institucions catalanes de manera autoritària”.