Segons Miralles, “en el seu moment Xavier Pallarés ja va iniciar la promoció turística i és un punt que nosaltres volem continuar aprofitant. Al lloc que està Arnes, té un atractiu turístic important i volem continuar per aquest camí i que la gent pugui viure d’aquests actius”. Miralles va explicar que amb alguns municipis propers, pertanyents a la Terra Alta, però també a la comarca aragonesa del Matarranya, hem creat la marca turística Ports de Tortosa-Beseit i “hem de saber aprofitar i treure el màxim de cadascun dels pobles veïns i ells de nosaltres”.

Segons el nou alcalde, Arnes, amb la instal·lació de Vila Rural i de més d’una desena de cases rurals, “ja fa uns anys que ha fet el canvi necessari de mentalitat per apostar pel turisme, ja que ara no podríem viure només del camp“. Arnes té grans atractius naturals, a més del nucli antic de la població, com són les Roques d’en Benet, els Estrets o el Toll del Vidre.