L’acte va tenir lloc aquest dilluns al Club Golf d’Aro-Mas Nou de Platja d’Aro, Girona, i amb posterioritat es va celebrar un dinar a càrrec dels cuiners del col·lectiu i el lliurament de premis al’Hotel Costa Brava, de la mateixa localitat gironina.

El dinar es va dur a terme en una carpa al mateix camp de golf, on quasi 250 persones van poder assaborir les mels de luxe d’artMuria, presents al menú degustació. Els assistents també van poder degustar plats típics de de la gastronomía empordanesa, a càrrec dels cuiners de La Cuina de l’Empordanet.

L’event va comptar amb la presència de reconegudes personalitats del món de l’esport com els exfutbolistes barcelonistes del “Dream Team” Julio Salinas i José Mari Bakero, el segon entrenador del Girona FC Joan Garrido, l’exjugador de bàsquet Ferran Martínez, la doble medallista olímpica de natació sincronitzada Thais Henríquez o el pilot del Dakar Joan Pedrero, entre d’altres.

artMuria ha pogut constatar, una vegada més, que la seva nova gamma de sabors de la varietat de mel de taronger (safrà, tòfona blanca, tòfona negra i or) i el seu dispensador de mel, perquè aquesta vagi directament del rusc a taula, destinat a Hotels i Restaurants de cinc estrelles, tenen una gran acceptació.

Rafel Muria, president de l’empresa perelloneca Mel Muria, ha valorat molt positivament aquesta experiència perquè “una vegada més s’ha pogut constatar la gran acceptació de la nova gama de sabors d’artMuria de la varietat de mel de taronger amb safrà, tòfona blanca, tòfona negra i or”. Rafel Muria també ha destacat que “els assistents també han pogut conèixer, de primera mà, el nostre nou dispensador de mel, que permet que la mel vagi directament del rusc a la taula. Una nova aportació de la nostra empresa destinada principalment a hotels i restaurants de cinc estrelles”.

La família Muria, apicultors des de 1810, elabora quatre varietats de mel de luxe (romaní, taronger, alta muntanya i bosc) amb un alt contingut en pol·len i una concentració màxima d’aromes i propietats per a les taules i els paladars més exigents, comercialitzada en diversos formats i amb presentacions exclusives.

Sobre artMuria

artMuria es distribueix a nivell europeu en països com el Regne Unit, França, Suïssa, Bèlgica, Holanda i Alemanya. Al continent asiàtic té presència a l’Aràbia Saudita, Japó, Corea del Sud, Hong Kong i Taiwan (Xina). La marca de mel de luxe iniciarà en breu la seva distribució a d’altres països del Golf Pèrsic i a Estats Units.

La companyia, en plena fase d’expansió nacional i internacional i que manté un creixement sostingut, és reconeguda per la seva gestió empresarial i la seva constant innovació.

 

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez