L’alcalde, Francesc Xavier Moliné, i el regidor de Turisme, Jordi López, han recordat que el nou certamen naix per diversificar i ampliar el calendari firal de la població i per potenciar el sector turístic com un important actiu econòmic.

Fira Actiu Natura compta amb una vintena d’expositors, majoritàriament d’empreses i institucions públiques, que ofereixen les seves activitats de lleure actiu en espais naturals i lligats als recursos turístics i patrimonials de les comarques de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat. També s’hi podran trobar al llarg dels dos dies diverses activitats complementàries, com ara rutes amb segway i amb bicicleta, visites comentades al nucli antic de la població que acabaran amb un tast de productes locals, passejades per la vora del riu per a conèixer la flora i fauna, un rocòdrom infantil… El certamen ha escollit enguany com a ajuntament convidat el de Benifallet, per l’oferta d’activitats turístiques que ofereix.

https://www.youtube.com/watch?v=3FyPJ1O74aY

 

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez