Aquests cursos estan a càrrec de destacats professionals de dins i de fora del centre, tots ells vinculats a les Terres de l’Ebre o al Camp de Tarragona. Es tracta d’una oferta formativa que combina matèries clàssiques i amb força demanda com la ceràmica, el gravat, la pintura o la restauració; amb d’altres d’innovadores com la fotografia de gastronomia, la música digital o internet de les coses.

Tot aquest ventall de cursos destaca també pel fet que s’adrecen a tothom, des delsprofessionals, estudiants i artistes que volen aprofundir en diferents tècniques i adquirir nous coneixements fins als ciutadans que volen immergir-se per primera vegada en la creació artística. D’altra banda, en aquesta nova proposta formativa s’han ampliat horaris amb l’objectiu d’arribar al màxim de públic.

El detall de tots els cursos, amb els corresponents horaris i preus, es pot consultar a http://www.dipta.cat/eadtortosa.

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez