Centenars de persones entre veïns, amics, companys de classe i d’equip, s’han concentrat aquest divendres a Amposta i Masdenverge per homenatjar a Manel i Emma. El fatídic accident va tindre lloc dijous al migdia quan els joves, en acabar les classes es dirigien a la Ràpita en moto per passar les vacances de Nadal; però un conductor, que després de l’accident va donar positiu en consum de cocaïna els va envestir amb la furgoneta després d’envair el seu sentit de circulació.

Els dos joves eren esportistes i estudiaven a l’Institut de Tecnificació d’Amposta, on aquest matí s’ha fet un minut de silenci en el seu record. Emma era jugadora del Club Handbol Amposta i Manel era el porter del Club de Futbol Masdenverge. Durant l’acte d’homenatge, LucíaTomás, directora de l’Institut de Tecnificació, amb la veu entretallada ha expressat que “hem d’estar units i donar consol a les famílies”. La plaça de l’església de Masdenverge, on fa anys que hi residia tot i que era de Sant Carles de la Ràpita, també s’ha quedat petita durant l’emotiu minut de silenci que ha tingut lloc aquest divendres al migdia.

Adam Tomàs, alcalde d’Amposta, ha reclamat revisar les campanyes de prevenció d’accidents. “Crec que això ha de fer reflexionar i molt a les autoritats sobre quines són les conseqüències que se’n deriven d’una situació com aquesta, en la qual no hi ha volta enrere”. En la mateixa línia, Josep Caparrós, alcalde de Sant Carles de la Ràpita, assegurava que “s’haurà de reflexionar i destinar més esforços en com fem aquesta sensibilització a la societat per a que aquells fets voluntaris no acaben ocasionant drames”.

https://www.youtube.com/watch?v=YOrY4-d_qkw

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez