El Club Twirling Els Alfacs serà un dels clubs que representaran a Espanya durant el Campionat Mundial de Twirling que es disputarà a Suècia la segona setmana d’agost.

La rapitenca Anna Zafra, que va aconseguir l’or durant la Copa d’Europa amb l’equip júnior i sent plata en solo Twirling, ara es prepara per al mundial, on participarà tant en la categoria solo individual com en parella amb la seva companya Andrea Navarro, que també formava part de l’equip recent campió d’Europa.

“Crec que puc aconseguir estar a una semifinal ja que fa dos anys vaig fer la 23, a tres posicions de passar a la semi, i crec que aquest any tal i com ho portem i el progrés que hem aconseguit crec que puc fer molt bon paper”, destacava la subcampiona europea Anna Zafra amb setze anys d’edat.

Les dos aspiren a quedar en una bona posició i confien que amb l’esforç i la dedicació ho poden aconseguir.

“Anem a intentar passar a la final, ja que fa dos anys no ho vam poder aconseguir i anem a fer el millor paper que puguem. Ara la gent, després de portar tres anys competint ja ens començar a conèixer un poc més i ja saben qui som. Anem a veure si entre el que la gent pensa de nosaltres i el que nosaltres fem a pista, podem aconseguir el millor lloc possible”, comentava Andrea Navarro que té quinze anys.

Des de fa dies les dos esportistes han intensificat els entrenaments al poliesportiu de Sant Carles de la Ràpita per preparar la prova.

https://www.youtube.com/watch?v=IKyO8wGQVZA&feature=youtu.be