Els lleidatans van sentenciar a la represa amb gols d’Adri. L’Amposta, amb el descens ja consumat, va estar ben posat a la primera meitat, quan el partit fou igualat, amb poques ocasions, una per als locals amb un tret de Sabaté i dues del Balaguer que va evitar Guillem. A la represa, el partit seguia viu, amb bona feina ampostina. Però una pèrdua d’Omar, que acabava d’entrar al camp, va suposar una falta i del llançament d’aquesta, Adri, exjugador de l’Alcanar i de l’Ascó, lliure de marcatge,va fer el 0-1, amb una rematada execepcional amb el cap (68′). El partit ja es va trencar i el Balaguer va sentenciar amb una contra extraordinàriament acabada per Adri, amb un tret creuat 874′). El Balaguer encara té opcions per jugar la promoció mentre que l’Amposta ja només espera acabar la temporada i preparar la propera a la Segona catalana.

Autor: