Imma Cartes, una de les dependentes de l’ortopèdia, atenia un client en el moment de l’accident. “No és la primera vegada que patim un accident d’aquest tipus. Les petites topades sense gaire importància són habituals, però els darrers quatre anys hem viscut quatre topades una mica més greus, com la d’avui. Fa temps que van posar un espill a la cruïlla, i que van reforçar la senyalització, però els conductors no en fan cas. Potser la solució passa per instal·lar-hi alguns ressalts per reduir la velocitat dels vehicles”, explica Cartes.

També aquest matí, cap a les 9h, s’ha produït un atropellament amb un ferit greu per traumatisme cranial a la confluència de la Rambla Catalunya amb la plaça Corona d’Aragó de Tortosa. El ferit, un veí de Ferreries de 68 anys, ha estat evacuat amb helicòpter a un centre sanitari de Barcelona. L’acompanyava la seva dona, que n’ha sortit il·lesa. La policia investiga les causes del sinistre.

 https://www.youtube.com/watch?v=8tj3dRcSwto

Autor: