El Sant Ildefons es va imposar a casa per 3 a 0 a l’Amposta. El primer temps va començar amb el domini dels locals al mig camp i va tancar a l’Amposta a la seua àrea, obligant-lo a defensar arribades molt perilloses. Ja al minut 35, una centrada per la banda dreta que va rematar en segona opció el davanter local va suposar el primer gol del partit.

Aquest gol va deixar tocats als homes d’Albert Company que van marxar al descans amb la moral baixa. A la represa, van buscar l’empat per aconseguir com a mínim igualar el partit però tot i tindre ocasions, el Sant Ildefons es va tornar a avançar en el marcador 2 a 0. Als últims compassos, l’Amposta va pressionar més i va arribar a l’àrea rival però sense generar perill. Finalment, van encaixar el tercer gol deixant el partit sentenciat.

Després de l’aturada momentània del partit, per la forta tempesta que va caure sobre el terreny de joc, la Rapitenca va perdre per golejada contra el Torredembarra.

Els de Nando Crespo van dominar durant la primera meitat amb diverses accions de perill, però no els va acompanyar l’encert entre els quatre pals. Primer van ser dos ocasions d’Àlex Fores i després una triple del Sergi José i Iván Páez. Van estar a punt de marcar poc abans del minut 30 amb una altra arribada de les botes de Forès, però un altre cop sense encert.

A la segona, el domini va ser del Torredembarra que poc després de la represa va marcar el primer. Els locals van aguantar la victòria per la mínima, però en els darrers 10 minuts del partit van trencar la defensa del conjunt mariner amb tres gols més que van tancar el marcador amb un contundent  4 a 0.

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez