Aquest certamen busca establir una relació més directa entre el públic i els actors. Per això s’han programat tres espectacles de petit format que es representaran a la sala petita del teatre. El cicle començarà amb l’adaptació del musical L’Òpera dels tres rals (1, 2, 9, i 10 d’abril). A més s’ha previst, l’estrena de l’obra Vianda d’Emocions (15, 16, 23 i 24 d’abril), de l’actor i dramaturg d’Aldover Veler Gisbert, un text protagonitzat per les musses clàssiques Cal·lípode i Nàiade i ambientat al Parc Teodor Gonzàlez de la capital del Baix Ebre. El cicle el tancarà la companyia barcelonina EGOS Produdccions amb Happy Love a Love Story? (29 i 30 d’abril), un innocent joc d’adolescència per trobar l’amor. El preu de cada espectacle és de 10 euros. També s’han posat a la venda abonaments per 25 euros les tres obres.

 https://www.youtube.com/watch?v=k-EveoBXxp8

Autor: