Prop d’una quarantena de tiradors van participar al Campionat de Catalunya de Carabina F-Class 100 metres. Es tracta d’una competició que va néixer amb l’objectiu de promoure el tir de llarga distància a Espanya utilitzant els calibres més comuns i econòmics que existeixen.

Aquesta modalitat de tir esportiu es realitza amb carabines de foc anular dotades de visor òptic, suport davanter i se dispara estès a terra des de l’espatlla del tirador. La F-Class R, se divideix en dos categories la Restricted, més econòmica, i la Open més selecta i competitiva.

El guanyador en categoria Open va ser Jose Carlos Serrano, seguit per Raul Charles i Josep Maria Masip, mentre que Juan Ripoll, del club de tir Montsià va ser quart. En Restricted, Jesús Alonso es va endur el triomf i va completar el podi Jose Maria Martorell i Manel Abizanda. L’únic representant ebrenc de la categoria, Emilio Sospedra va acabar novè.

Segons els experts les instal·lacions del club de tir Montsià són idònies per aquesta pràctica esportiva i cada cop té més renom a nivell nacional.  Tant és així que el 6 de març acollirà la Copa President 1ª Fase BR-50 i BR-50 Aire.

https://www.youtube.com/watch?v=1V4xwd24Bz4

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez