Així, l’ens local oferirà incentius a les empreses del territori amb avantatges fiscals per a la contractació de personal en els àmbits de la jardineria, la veterinària, la indústria i l’animació sociocultural, entre d’altres. A més, el pla també contempla diversos cursos de formació per a joves a l’atur. En total se’n beneficiaran al voltant de 400 ampostins. “Per a nosaltres és absolutament prioritari apostar per la creació de llocs de treball i per la generació d’ocupació perquè pensem que la millor manera de prestar serveis socials és aconseguir que la gent estigui treballant. A més amb aquests plans, les empreses que col·laboren amb l’Ajuntament d’Amposta també es veuran afavorides per bonificacions i rebaixes fiscals”, ha explicat Adam Tomàs, l’alcalde de la capital del Montsià.

https://www.youtube.com/watch?v=AJXZycThm0E

Autor: