Els directius tortosins, preocupats per la marxa de l’equip sobretot el 2016, van parlar amb els jugadors de la plantilla per analitzar la situació i les possibles solucions per buscar un revulsiu. Aquest dimecres a la nit es va comunicar a Dani Sereno la seua destitució. En principi, Jordi Fabregat era la preferència per agafar el relleu, però, finalment, després d’algunes converses no es va arribar a un acord, ja que el tècnic tortosí, que havia començat la temporada amb el Jumilla de segona B, té la intenció de descansar el que resta d’aquesta temporada. De moment, el director esportiu del club, Rogelio Figueres, té alguns noms damunt de la taula, però no s’ha pres cap decisió al respecte tal i com volia matisar: “Ara començaran a aparèixer noms, però, de moment, puc afirmar que encara no hem pres cap decisió ni ens hem entrevistat amb molts d’aquests entrenadors que per l’entorn estan anomenant”. De moment, el nom de la persona que dirigirà l’equip diumenge a la tarda contra el Roda de Berà és tota una incògnita.

Projecte sense culminar

Després de la decepció que va representar l’actuació de l’equip la passada temporada, amb una segona volta per oblidar, la junta directiva del CD Tortosa, presidida per Arturo Llorca, va apostar per confeccionar una plantilla amb jugadors amb garanties i experiència per intentar fer el salt a la primera catalana. Es tractava d’una aposta semblant a l’escollida pel club en l’etapa de Vicent Lluesma a la presidència, la qual, amb José L. Guerra com a tècnic, va acabar amb l’ascens. En aquesta ocasió, Dani Sereno va ser l’escollit per dirigir la plantilla d’aquest nou i engrescador projecte. Els inicis van ser del tot esperançadors. L’equip, intractable al seu camp i ferm en les sortides, va ocupar el primer lloc de la classificació amb solvència durant tota la primera volta, però l’equip només ha sumat 4 punts dels darrers 15 possibles. La derrota el 10 de gener, en el primer partit del 2016, va ser l’inici d’una ratxa negativa de resultats, amb només la victòria aconseguida al Josep Otero davant la Cava per la mínima en un partit en què el seu rival va desaprofitar una pena màxima en temps afegit que hagués pogut comportar l’empat. En principi es va buscar l’opció de realitzar alguns canvis a la plantilla i es va produir l’arribada d’Amador, quan abans havien marxat Fran, Simo, Jorge Granado i Arnau Beltran. La setmana anterior es va produir el fitxatge d’Arturo Morales, que s’havia desvinculat del Jesús i Maria, i ara podrien incorporar- s’hi dos jugadors procedents del Morell, equip que amb la marxa de Joan Antoni Pallarés i l’arribada de Mariano J. Angoy podria patir molts canvis a la plantilla. Finalment, també s’ha buscat l’alternativa de trobar la reacció de l’equip amb un relleu de tècnic.

Dani Sereno

“Estic dolgut per la destitució i per com s’ha produït aquesta”.
“Tortosa és una plaça molt exigent i els resultats, per sort o per
desgràcia, marquen el futur dels entrenadors”.
“M’avalen els resultats de la primera volta i el joc de l’equip”.
“Sé què i qui ha provocat aquesta decisió, tot i que m’ho guardaré per a
mi”.
“A l’hora de prendre decisions, cadascú mira pel seu bé i el club així ho
ha fet”.
“He intentat argumentar la situació al club, però les alarmes van
encendre’s a Cambrils a causa d’una imatge lamentable”.
“Mentre anàvem guanyant, ens tapàvem els ulls i no vèiem coses que
havíem de millorar, però els tres últims resultats han fet mal”.
“Estic dolgut per la situació, sobretot després d’haver estat líder durant
tota la primera volta”.
“No hem sabut corregir algunes coses a temps”.
“Només em queden paraules d’agraïment per al club; em van donar
l’oportunitat d’entrenar un gran equip i hi estaré eternament agraït”.

https://www.youtube.com/watch?v=bjkLPETf7No

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez