L’institut Mare de Déu de la Candelera i el Cristòfol Despuig, els únics que imparteixen Batxi-bac al territori

2018-07-16T17:51:10+00:0014 de juny de 2018|Societat| |0 Comentaris

Demostrar un nivell bàsic de francès, equivalent al B1 del Marc Europeu de Referència per a les Llengües és el requisit bàsic per cursar el Batxibac, un batxillerat normal canviant l’anglès pel francès, però a la pràctica quines diferències més hi ha? A l’Institut de la Mare de Déu de la Candelera de l’Ametlla de Mar fa dues promocions que el cursen. D’ençà que van començar han estat pocs els que s’han inscrit per fer-lo però de cara el següent curs augmenta la demanda.

El centre educatiu de l’Ametlla de Mar no és l’únic en totes les Terres de l’Ebre que ofereix aquesta formació. Ho fan també a l’Institut Cristòfol Despuig de Tortosa.

Autor:

Comunicador.
Escriu un comentari
X
X