El programa de tertúlia política de Canal Terres de l’Ebre, El Mirador, tanca la seva última temporada amb més de 200 tertulians de tots els colors polítics, mostrant la pluralitat del format. Durant els 52 programes d’aquest any, Josep Pitarch ha tractat diverses temàtiques que com ara: les afectacions de la pandèmia per al territori, la manca d’inversions a les Terres de l’Ebre i la conservació dels dos parcs naturals de l’Ebre, com són el Parc Natural dels Ports i el Parc Natural del Delta de l’Ebre, entre altres.

Segons paraules del presentador “El Mirador reflecteix la diversitat d’opinió de la nostra societat, donat que han participat representants polítics de les 4 comarques i de totes les tendències”.

L’aposta de Canal Terres de l’Ebre és apropar als ebrencs i les ebrenques la pluralitat política que hi ha al territori ebrenc, a més d’apropar a la gent la realitat del dia a dia fent un repàs a aquelles qüestions que afecten directament als ebrencs.

Pots recuperar tot els programes de la temporada de El Mirador aquí.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.